Iloinen jälleennäkeminen

Moi!

Viime viikonloppuna meillä oli iloinen jälleennäkeminen Future Leadersien kanssa Yhdysvaltain suurlähetystöllä Helsingissä. Kyseessä oli siis ohjelmaan kuuluva palautetilaisuus, jossa me päästiin muistelemaan kesää yhdessä sekä antamaan palautetta vaihdosta. Vaikka itse tilaisuus kesti vain 2,5h oli silti ihanaa päästä näkemään kaikkia! 

Lainann tähän kuvaa AFS Suomen Instagramista, mulla nimittäin
unohtu toi kuvien ottaminen kun olin niin innoissani!


Oli kyllä vähän hassua kun tavattiin Helsingissä, ja nyt me ei voitukkaan puhua Suomea rauhassa niin, että muut eivät ymmärrä meitä 😂 Oli kyl jotenkin hauska tilanne, kun törmättiin sattumalta Anun, Katan ja Kallen kanssa päärautatieasemalla ennen ton palautetilaisuuden alkua ja Kalle tokaisi mut nähtyään että "kato, yks suomalainen lisää". Sit me tajuttiin että, ei me ei todellakaan ollan ainoita suomalaisia täällä.

Virallisen osuuden me lähettiin porukalla kohti keskustaa, ikävä kyllä osalla lähti junat niin, että ei sen pahemmin ehitty kuulumisia vaihtaa, mutta osan kanssa jatkettiin sit vielä kahvittelemaan. En oikeesti voi sanoa muuta kun, että oli niin parasta nähdä kaikki näin kuuden viikon jälkeen. Mulla meinas oikeesti tulla itku ilosta kun näin kaikki, se ehkä kertoo sen, kuinka tärkeitä meistä tuli toisillemme viime kesänä.

Tuntuu tosi hassulta ajatella, että nyt meidän ei enään ikinä tarvitsis nähä toisiamme. Toivon, että me kuitenkin treffataan jossain vielä porukalla. Haluun uskoa, että tää ei ollut vielä meidän yhteisen tarinan loppu. ❤️

Nyt on aika pistää blogi tauolle. Palaillaan asiaan mahdollisesti ens kesänä, ken tietää millainen seikkailu mua silloin kutsuu! Ja hei jos siellä ruudun toisella puolella on joku, joka harkitsee hakevansa FL-vaihtoon ensi kesänä, laita mulle viestiä niin voin halutessas kertoa tästä ohjelmasta vielä lisää!

Evilla, joka on ollut Suomessa takaisin jo 53 päivää

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Six Flags America

Iloisia uutisia!